zondag 1 augustus 2010

Machteloos

Soms kom je iemand tegen die je helemaal omver blaast. Iemand die je hart overrompelt en je achterlaat met vragen en dromen. Je kunt niet meer slapen, niet meer eten, niet meer rationeel denken. Overal zie je hem, hoor je zijn stem en kun je niets anders dan hopen dat hij je belt en vraagt of je wat te doen hebt. Wanneer je aan hem denkt, krijg je buikpijn, omdat alle gevoelens tegelijk terugkomen. Je kunt niets doen, je bent machteloos tegenover hem. Hij weet namelijk precies hoe hij je gelukkig kan maken.
Dan komt jullie eerste date. Zenuwen, angst en een hoop gegiechel, want het is allemaal zo spannend en je hoopt dat je het niet verpest voor jezelf. Maar het is allemaal goed. Het voelt zo perfect en mooi, als uit een film gegrepen. Je hebt geen controle meer over wat je doet en hoe je je voelt, maar dat maakt niet uit.
Dan komt jullie eerste zoen. Een moment dat je nooit meer zult vergeten en waar je van hebt gedroomd sinds je voor het eerst een romantische film had gezien op televisie. Er is geen strijkorkest of een prachtige zonsondergang, alleen jullie twee en dat is genoeg. Als perfectie een naam had, dan was het de zijne geweest.
Zo'n gevoel, dat geweldige gevoel, ik wou dat ik het een keer kon ervaren.

6 opmerkingen:

  1. je zal het wel een keertje ervaren :) patience, my dear.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja.. Ik weet hoe het voelt.. :D Met zo'n schitterend verhaal móét ik je wel volgen. Haha, Leuke blog!

    Please, visit: http://paulasfashion.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen