zaterdag 30 april 2011

Google humor

Ik kan me niet voorstellen dat de wereld ooit zonder Google heeft geleefd. Ik gebruik deze geweldige zoekmachine als antwoord op al mijn levensvragen, als dé manier om een zoektocht naar iets of iemand te beginnen en, ik zal niet liegen, af en toe als spellingscheck. Soms wens ik dat ik ICT'er was, want dan zou ik een baan kunnen krijgen in het kantoor van Google, dat er meer uitziet als een speeltuin dan een werkplaats. Wanneer er een baan vrij komt bij dit bedrijf, reageren er duizenden mensen.
Google heeft zelf ook wel door hoe cool het is. De zoekmachine heeft zelfs zijn eigen humor. Ga naar de site van Google en bekijk een aantal van deze voorbeelden:
- Tik in "the answer to life, the universe and everything". Google heeft zelfs daar een antwoord op. Om het nog leuker te maken, kun je ook zoeken naar "the answer to life, the universe and everything plus the number of horns on a unicorn".
- Zoek eens bij afbeeldingen naar "241543903" en je vraagt je misschien af of de menselijkheid verdoemd is óf je realiseert je ineens hoe geweldig de mensheid eigenlijk is.
- Fans van Harry Potter kennen deze misschien al, maar als je "Sexy Snape" intikt en dan klikt op "Ik doe een gok", dan krijg je een grappige verassing.
Weet jij nog leuke grappen die Google uithaalt?

4 opmerkingen:

 1. Wahahhaha echt grappig! ik kan me ook geen leven voorstellen zonder google xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haahaa :') google is geweldig ja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, geweldig. Die kende ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het allerleukste van Google vind ik de logo's :D

  BeantwoordenVerwijderen