woensdag 20 april 2011

Liefdevol uitsmeren

Ik ben single, maar ik heb toch een grote liefde. Elke dag breng ik een ode aan deze schoonheid en bron van geluk. Ik heb het niet over een persoon. Ik heb het zelfs niet over een huisdier. Nee, ik heb het over chocopasta.
Het is geen gewone liefde, maar ik word er wel gelukkig van. Ik kan me weinig dagen herinneren waarop ik geen chocopasta liefdevol heb uitgesmeerd over een boterham, pannenkoek of ontbijtkoek. Ik kan gewoon niet zonder. De geur, de smaak, de zachte textuur, alles is zo perfect.
Mijn liefde is langzaam gegroeid. Het begon met een simpele vaste boterham, elke ochtend voor het ontbijt. Ik bedacht me dat ik niet alleen 's ochtends van deze lekkernij kon genieten, maar ook voor de lunch. Dat het ook op ander voedsel kon dan slechts boterhammen. En zo ging het verder, van gewoonte tot obsessie.
Ik weet wat je nu denkt: ze is gek geworden. Ze is de weg helemaal kwijt. Misschien wel, misschien ook niet. Wat maakt het ook uit? Ik word gelukkig van mijn geliefde chocopasta. En wat blijkt? Zo ongezond is het ook niet eens. Het bevat namelijk de stof lecithine, dat calcium, ijzer en proteïne bevat. Voor mij is het allemaal reden genoeg om chocopasta gratis te verstrekken, zodat niemand ooit zonder deze schat hoeft te leven.

7 opmerkingen:

 1. Ik heb voor me zusje laatst zo een aparte chocopasta achtige iets gekocht!
  Knetterpasta heet het ofzo (te koop bij AH)
  Je hebt het in de kleuren blauw met wit of roze met wit en het knettert in je mond.

  Whahaha ik dacht ik laat het je even weten voor het geval dat je misschien een keer toe bent aan variatie :P

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf heb ik dat niet met chocopasta, maar met hagelslag :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha je schrijft leuk! Chocopasta is idd lekker :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt zo'n kookboek met alle recepten met Nutella. Wauw. En crêpes met chocopasta zijn ook goddelijk, maar dat weet je al :D

  BeantwoordenVerwijderen